Gertwin KeytarPlayer One Man Band


Gertwin Vissers is in 1972 in Nijmegen geboren en is opgegroeid in het Brabantse Schaijk. Muziek zat er al van jongs af aan in en vanaf zijn achste is hij begonnen met orgelles. Al snel ontdekte hij de vele mogelijkheden van een keyboard en samen met een drummer en bassist werden vele bruiloften, kroegen en feesttenten op z'n kop gezet.

Na jaren in een coverband als zanger/toetsenist vond Gertwin het wel mooi geweest en is hij sinds 2013 te boeken als one man band gertwin en speelt hij muziek voor jong en oud en alles wat daar tussen zit. Van een heerlijke foxtrot tot een nummer uit de actuele hitlijsten of een Nederlandstalige meezinger. Maar ook voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw recepties en diners is hij te boeken.

Sinds 2020 heeft het keyboard plaats gemaakt voor een draadloze keytar en is gertwin te boeken als Keytarplayer/one man band Gertwin.

Door zijn jarenlange ervaring weet Gertwin van elke middag of avond een geweldig feest te maken. Gertwin zingt alles live en begeleidt zichzelf daarbij met een keytar. Voeg daar een perfect afgesteld geluidssysteem aan toe en je hoort een volledige band, gespeeld door maar 1 persoon. Kortom, een volledig verzorgde middag of avond op het gebied van muzikale entertainment en gezelligheid, dat is waar Keytarplayer Gertwin voor staat!