Keytarplayer Gertwin de kleinste band die je maar kent, is al jaren een veel gevraagde muzikant. Door de compacte opstelling is keytarplayer Gertwin de perfecte muzikale aanvulling voor uw tuinfeestjes,familieBBQ of verjaardagsfeestjes bij u thuis.

Maar ook voor sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw recepties en diners is Keytarplayer Gertwin uitstekend op zijn plaats.Kiest u voor Keytarplayer Gertwin dan kiest u voor een middag of avond vol muzikale entertainment en gezelligheid! 

Deze Allround one man band met zijn keytar is inzetbaar voor alle soorten feesten. bruiloften, bedrijfsfeesten, tuinfeesten, feesttent, dinerdansant, thema avonden, cruiseschip, campings, cafés, etc. Door de hedendaagse techniek en het uitgebreid instrumentarium is het mogelijk een éénmans formatie te laten klinken als een compleet orkest. Door mijn jarenlange ervaring weet ik in te spelen op ieder publiek, en speel muziek uit alle tijden voor jong en oud, of het nu een gezellige smartlap is, après-ski, discohouse of stijldans of toch liever een liedje uit opa's en oma's tijd, Keytarplayer Gertwin weet steeds de juiste sfeer te brengen.

Keytarplayer Gertwin verzorgt uw feest met Engels- en Nederlandstalig repertoire door de jaren heen en voor ieder wat wils. Van quickstep tot aan de stevige popmuziek, waarbij Nederlandstalige feestmuziek niet hoeft te ontbreken. Alles uiteraard in overleg met het bruidspaar. Mocht u op uw bruiloft iets niet of juist wel willen horen, het repertoire en mijn mogelijkheden zijn dusdanige gevarieerd, dat aan bijna al uw wensen kunnen worden voldaan.


Keytarplayer Gertwin | one man band | Schaijk | 06-21975618